A „Vylyan” egy régi helytörténeti munkában fellelt XV. századi Villány-megnevezés. Ültetvényeik a Villányi-hegység csodálatos fekvésű lankáin fekszenek, a pincészet Kisharsányban a Fekete-hegyen, a Dobogó dűlő szívében található. (A pincészetről és boraikról bővebb információt honlapjukon a www.vylyan.hu olvashatunk.) A közös Agárdi Pálinkafőzdebeli est kezdetén Vértes Tibor főzőmester vezetésével vendégeink meglátogatják az Agárdi Pálinkafőzdét, ezután Ipacs Szabó István főborász a Vylyan pincészetet és boraikat mutatja be.
A Márton napi lakoma:
Fogadó pálinka: Cigánymeggy 2011
Üdvözlő falat, Bogyólé 2011
Libamájpraliné, libamáj pástétom Vylyan musttal, libamáj brülé, zöldfűszer salátával sós kaláccsal
Vylyan Rosé (Kakas) 2011
Chillis sütőtök krémleves, citromos libakolbásszal, aszaltparadicsomos stanglival
Füstölt libamell pecsenyelével, lágy tojássa,l lencsével és kelkáposztával
Pinot noir 2008
Szilvapálinkás grog
Sertéshálóban sült libacomb aszalt szilvával és töltött libanyak vörösboros mártással, vajgombóccal, citromfüves répapürével
Vylyan Syrah 2008
Sajt válogatás, fűszeres gyümölcspüré
Vylyan Cabernet Franc 2007
Lúdláb torta mousse, forró csoki meggylikőrrel, meggyes trüffel
Duennium 2006
Kávé
„ János áldás”: Érlelt Szomolyai cseresznye pálinka ( hordóminta)