Az Agárdi Szüreten részt vesz Agárdról a Csóbor pince és a Simon pincészet, Pázmándról Nagy Gábor pincészete, Velencéről a Dancsó pincészet. A kerti program délelőtt 11-től kezdődik és 21 óráig tart. Zenél a Gaudi Buam Szárról. A vendéglőben séfünk szőlőből és újborból készült gourmet-ételsorral várja az érdeklődőket. A kertben lesz még rapala-bemutató és ügyességi versenyek!
Ételek a kemencéknél:
Harcsa halászlé, sült kárász hagymás burgonyasalátával, ponty tepertő, házi csípős ketchup, Agárdi kemencés kenyérlángos, kemencés szőlőlepény
Italok a kertben:
Velencei-tó környéki újborok és borok a Csóbor, Simon, Dancsó, Nagy Gábor pincészeteitől, és természetesen Agárdi pálinkák!
Az Agárdi Pálinka Vendéglő kínálata: "Szőlő és újbor"
Velencei tavi fogas tatár,
Ruccolás szőlősaláta,
tökmagvas kenyérsaláta
Rizlinges sültpaprika krémleves, mandulás stanglival
Pirított tanyasi csirke, muskotályos szőlőpálinkás sajtmártás, vargányás rizottó
Báránypaprikás, petrezselymes nudlival, ecetes szőlővel
Kemencés marhasült, vörösboros mártással, kakukkfüves zöldségragu kolozsvári szalonnával
Szőlős túrótorta, pezsgő sabayon, mustfagylalttal