Fogadó falat :
Sesta di Sopra extra szűz olíva olaj Toscanából friss kenyérrel, Maldon sóval
Előétel:
Három szaftos húskocka borjúbélszínből (tres solomillos), más-más ízesítéssel: libamájjal, tárkonnyal, rokforttal. (Fogyasztásukat is ebben a sorrendben ajánlják.)
Főétel hölgyeknek:
Sült csirkemell ahogyan Heston Blumenthal készíti, burgonya gratin-nel, fokhagyma chips-el
Főétel uraknak:
Egészben sertés szűzérmék tortilla-val, konfitált fokhagymával
Desszert:
Kemencében sült hájas kifli házi szilvalekvárral
A menü ára 6.000.- Ft/fő amely magában foglalja a Piros Vilmoskörte Pálinka aperitívet és a Tokaji Sárgamuskotály törkölypálinka digestívet, valamint a korlátlan szódafogyasztást.
Szeretettel várunk mindenkit Nőnapon is az Agárdi Pálinkafőzdében!
Bővebb információ a www.agardi.hu oldalon illetve Ocsenás Katitól kérhető (06/30/288-2775). Asztalfoglalás a 06/30/324-9890 Baranyai Gábornál.