Kiemelkedő eredményeivel valamennyi magyar versenyzőt megelőzve az Agárdi Pálinkafőzde 2004-ben a nemzetgyőztes címet is kiérdemelte és azóta őrzi.
Gasztronómiatörténeti eseményként értékelték a szakemberek 2002-ben az Agárdi Pálinkafőzde megnyitását.
Az Agárdi gyümölcspálinkák a kizárólag a magyar gyümölcsre jellemző egyedi ízvilág jegyeit hordozzák. Gazdag, friss aromáikkal, tiszta, gyümölcsös ízeikkel párlataink – a fogyasztók és a szakma egybehangzó véleménye szerint is - a hazai gasztronómiában évtizedek óta létező űr betöltéséhez járulnak hozzá.
A páratlan minőséget a fogyasztók és a szakma elismerése mellett számos nemzetközi díj is tanúsítja: a legrangosabb nemzetközi pálinkaversenyen, a Destillatán több termékünket arany-, illetve ezüst- és bronzéremmel tüntették ki 2003 óta minden évben.
Az üzem 2002-ben, teljes egészében zöldmezős beruházásként jött létre.
Szolgáltatások (előzetes bejelenzkezéssel).
- Kóstolóprogramok
- Üzemlátogatás
- Kemencés vacsorák